The hundred-foot journey

Var på bio idag med min värdmamma och vi såg The hundred-foot journey", hade ingen aning om vad den handlade om, vem som var med eller vilken filmgenre det var, hade bara hört filmtitlen. Men den var riktigt bra!  Lasse Hallström var faktiskt regissör för denna film, vilket jag fick reda på först i eftertexterna! och när ungefär halva filmen hade gått så kom jag på mig själv att tänka "MEN! det är ju ingen text!?" och sen ba.. oj, nej just det.. haha. 
 
ps: man fick gratis refil på sina popcorn. Only in america! 

Shake it off

Förra lördagen åkte vi på farmers market och idag åkte vi dit igen, denna gång fick jag prova en "Lemon Turnover", som var som en citronpaj! Det var iallafall jättegott. Sedan åkte vi till Omak och gjorde lite ärenden, har även fått en liten dos av hemlängtan idag. Men efter att ha facetime:at med mamma och pappa, haft Taylor Swifts låt "shake it off" (den gör mig bara så glad!) på repeat och druckit en smoothie som min värdmamma gjorde till mig så känns det bättre. ♥
 
ps: nästa helg åker jag och träffar alla andra utbytesstudenter som är i samma distrikt från mig. Wiiih, blir nog jättekul!!

class color dance

Så, nu har jag varit på min första high school dans! Det var helt ok, alla sa direkt när jag kom in i skolan att danserna kommer vara bättre och roligare sen! som ex. homecoming och prom. Det var inte så jättemycket folk på denna men det var kul ändå. Glad att jag gick även fast jag kände mig trött och hängig (blir aldrig av med denna förkylning buu). Men nu är det helg! Skönt, sedan är jag ledig både måndag och fredag nästa vecka. Wiho, på måndag är det labor day men vet inte varför vi är lediga på fredag. Men det blir bra!!