shorts

Min värdmamma hade gjort jättefina inbjudningskort till min födelsedag på onsdag som hon ville att jag skulle dela ut till mina kompisar på skolan... I Sverige så bjuder jag ju alltid in min allra närmaste vänner, men här har jag ju bara gått 18 dagar i skolan så har inte kommit någon så nära än, förutom tyska tjejen. Men jag bjöd in fem amerikaner som jag tycker verkar trevliga och som jag vill lära känna bättre, så hoppas det blir kul! 
 
Sedan efter skolan så gick jag till en second hand butik, för letade efter ett par jeans som jag sedan skulle piffa till. Det fanns dock bara jättejättestora eller små, så jag köpte ett par barnjeans! Som jag sedan har klippt till shorts och gjort de lite sötare. Det roliga var att de som jobbar i butiken var inte där, jag väntade i 10-15 minuter på att någon skulle dyka upp, så tillslut tänkte jag om jag skulle lämna 5 dollar och sedan gå. Tillslut kom det en kille och jeansen kostade endast 50 cent! alltså 3,5 kr! Ska gå och leta lite nogare någon annan dag och se om jag hittar något till mig själv. Annars kommer jag defenitvt gå dit några fler gånger när jag ska göra artprojekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leavenworth

Jag har ju som sagt varit sjuk, därför har uppdateringen varit låg. Igår började jag dock må bättre så jag och min värdmamma for först till Wenatchee som ligger 1,5 timme bort och gick i lite affärer. Sedan for vi vidare till Leavenworth och kollade runt där i området, affärer och åt lite mat. Var där först på lördagkväll för att få se när det var massa lysen och sedan for vi dit på söndagen också, kulkul!  
Haha, gick förbi snabbt och såg dem bara i ögonvrån och mitt hjärta hoppade till lite innan jag såg att de bara var pappersdockor... 
 

ooVoo

Idag var jag hemma från skolan, har inte alls mått bra. Så typiskt att jag blev sjuk igen.. men men sånt är livet. Så har haft en väldigt lugn dag, sett på många filmer och avsnitt av idol, sedan köpte min värdpappa hem mat & milkshake från McDonalds (mums hihi... tycker dock det är godare i Sverige??) och så har jag pratat på ooVoo med världens bästa Linnéa! Imorgon spelar killarna amerikansk fotboll och vill verkligen verkligen gå och se den matchen, eftersom de inte har så många hemma matcher i år så gäller det att passa på.. men får se hur jag mår helt enkelt.. nu ska jag gå och sova, godnatt alla ♥