---


I torsdags och fredags så var vi lediga från skolan, skönt med tanke på att jag inte mådde så jättebra! så de dagarna tog jag bara det lugnt, jobbade mycket på en video som jag har fått uppdrag att göra och som ska visas på Rotarys konferans i juni! I fredags gick jag även och såg fast&furious 7 med mina värdföräldrar och ojoj vilken bra film!! I lördags var det fullt upp, började kl 7 med att hjälpa min värdpappa med hans fotojobb. Han skulle fotografera en springtävling, sedan åkte jag och min värdmamma vidare till en "vintage fair" och sedan åkte vi vidare till Tonasket för middag och konsert. Bandet som spelade hette "hippies on vacation" och ja, det var rätt intressanta människor där haha... men det var en rolig upplevelse! och igår så hade vi en BBQ med min värdbror och hans dotter. Rolig helg! 
 
Fick förresten en kommentar, förlåt att det dröjde lite med svaret.. ♥
Q: Kan du inte berätta hur han frågade henne? har du någon speciell du vill gå med på prom? din blogg är jättebra! =)

A: För det första, tack så jättemycket! blir så glad av att höra det :) 
Han och hans vänner skrev PROM med stora bokstäver uppe på berget, det stod redan OK (för Okanogan, staden jag bor i) sedan innan. Så tillslut blev det då - PROM OK? Sedan ringde han henne och bad henne komma ut och så pratade de genom telefonen, för han stod där uppe på berget och hon nere på football planen. Där han då frågade om hon ville vara hans dejt till prom och eftersom de har varit tillsammans sedan långt tillbaka sa hon självklart ja! Supergulligt var det! svårt att toppa den förfrågningen! 

Nej, jag vill inte gå med någon speciell från min skola, utan går hellre med vänner! Dock kan det hända att min braiga vän David (som också är en utbytesstudent genom Rotary, vi är i samma distrikt) kommer hit och går med mig och det skulle faktiskt vara jättekul!