Q/A - pengar.

Nu är det inte mycket uppdatering här, men tänkte svara på en fråga som jag fick för en månad sedan. Ursäkta för sent svar! 

Hej! Betalade dina föräldrar eller hur sparade du ihop så mycket pengar? Tips till mig som måste samla 40 000 själv?❤️

Svar: Mina föräldrar var jättesnälla och betalade själva programavgiften och flygbiljetten och jag samlade ihop de pengar jag skulle leva på under mitt år i USA. Jag försökte jobba så mycket som möjligt, så hade tre extrajobb. Det är verkligen ett jättebra sätt att få in lite extra cash, så om du har möjlighet att skaffa det så är det toppen! Annars försök att inte köpa massa onödiga saker, jag brukade tänka "är det värt att köpa denna tröja, eller vill jag heller kunna använda dessa pengar i USA?" Och då blev valet lätt enkelt. Tänk också: många bäckar små! 

Annars önska dig endast pengar i julklapp/födelsedagspresent, försök spara så mycket som möjligt av studiebidraget och sälj saker du inte använder längre. Du klarar det! Jag vet att det är möjligt, och det är såå värt det! Tack vare att jag sparade och jobbade så mycket kunde jag verkligen göra allt jag ville under mitt år och åka ex. till Hawaii! så verkligen värt det. Hoppas detta hjälpte lite iallafall - LYCKA TILL❤️