AWSL 2014

Fredag den 10:e oktober. 
Hela gänget som åkte till Olympia. Efter några stopp på vägen så kom vi ca, 6 timmar senare fram till lägret.
 
Sedan var det dags för registering, vi blev tilldelat ett klassrum som vi delade med två andra skolor. 
 
Sedan var det dags för en gruppbild!
 
Sedan gick vi omkring i skolan, alla var klädda i sina skolfärger och alla sjöng, dansade och bara var allmänt glada!!
 
Rebecka, Kendra, Charmae, jag & Maddie. 
 
Okanogan :)
 
Utanför skolan så blev det ännu mer sång och dans. Var verkligen hur kul som helst. 
 
Inte den bästa bilden, men senare var det dags för ett assembly. Det var jättekul, verkligen mycket glädje där!
 
Helgens första föreläsare Scott Backovich pratade inför oss 800 studenter. Han var verkligen HUR bra som helst och man blev väldigt inspirerad. 
 
Sedan var det dags för oss att åka till våra värdfamiljer! Jag bodde med fyra andra tjejer. Jesseeka, Sierra, Alyssa & Jenna! Alla väldigt trevliga och snälla. Värdfamiljen var också hur gulliga som helst!!
 
På kvällen så åkte vi till värdsyrrans Maddies skola och såg football matchen. Hon går på en skola med över 2000 elever (typ lika stort som staden jag bor i haha) och deras half time show var helt galet bra!! Jättebra band, två cheerleading lag, gymnaster som höll på med eld. Det var bara så coolt! När vi kom tillbaka till huset så grillade vi smores (marshmallows med kex & choklad!)
 
Lördag den 11:e oktober. 
Föreläsare nummer två - Jeff Yalden. Han var också jättejätte bra!! Han pratade mycket om att man måste våga  gå utanför sin comfort zone, han berättade om sina döttrar som hade varit utbytesstudenter i Spanien & Chile och att han var mycket stolt över dem som vågade fara till ett annat land, bo med en främmande familj, lära sig ett språk som man inte kan osv (hihi)
 
Sedan gick vi på tre olika workshops, dem var helt ok! Lite korta så det kändes lite som att de fick stressa igenom dem. Men det vär ändå kul. 
 
Lunch! och mitt under luchen så började folk dansa och sjunga. Det kändes verkligen som man var med ur en scen i high school musical. Var HUR kul som helst! Vilken stämning. 
 
Sedan tog vi bussen till the state capitol! och även på bussen så var det massor av sång. Där gick vi omkring och kollade, sedan var det tänkt att vi skulle göra en "scavenger hunt", vilket är att man får en lista med saker som man sedan ska hitta! men det spöregnade, så vi kom dit senare än tänk så vi hann inte med det. Tyvärr. Under tiden vi väntade på att det skulle sluta regna så utmande vårat klassrum ett annat rum på en sing och dance off, haha det var så himla roligt, och där kändes det som vi var med i filmen camp rock!
 
Försökte på oss en hoppbild. Dock så lyckades vi aldrig vara i luften allihopa haha.
 
Tror inte detta bröllopspar hade förväntat sig att 800 studenter skulle komma mitt under deras fotografering haha!
 
Sedan åkte vi till en annan skola och där hade de gjort i ordning med sjukt mycket aktiviteter! Hoppborgar, tv-spel, bio med sing-a-long version av Frozen, en dans, photo booth, volleyboll och massa massa mer! Det var så himla kul. Sedan när vi åkte hem så käkade vi glass och satt och pratade!
 
Söndag den 12:e oktober
 

Sista dagen. Började med att vi tog bilder innan vi for till skolan. Sista bilden är på jag och min gulliga värdmamma. 
 
Tredje och sista föreläsaren, Stu Cabe. Även han var jättebra! och rolig. 
 
Mycket rolig bilresa hem, tog 6 timmar men kändes som 2! Vi stannade och åt bland annat en frozen yoghurt med massor av olika toppings som jordgubbar, kiwi, kakor, choklad etc. SÅ HIMLA GOTT.
 
När jag anmälde mig till denna helg så hade jag ingen aning om vad vi skulle göra. Visste bara att vi skulle till Olympia och tänkte att "ja men det låter ju kul!" Är så sjukt glad att jag åkte för har verkligen haft en toppen helg som jag kommer minnas länge. Det har verkligen känts som att man har varit med i en film. KRAM

Men JISSES gumman, nu förstår jag varför du inte hann prata i helgen...VILKEN FANTASTISK UPPLEVELSE ! Tänk att du bara chansade o hoppade på detta, så jäkla bra gjort! Den som vågar chansa vinna kan, och det gjorde du verkligen! Underbart kul att få se alla bilderna o se hur lycklig du är. 💗

Svar: Ja, det var jättejätte roligt!!!! <3
Emmy - utbytesstudent i usa

Å vilka härliga bilder å du är så bra på att skriva å fota så man får riktigt "high school musical" känsla. Glad för din skull att du får uppleva detta å vara glad. ( Å då slipper ju mamma sitta hemma å gråta å längta efter dej ;)
Kram å fortsätt att ha det toppen!!

Svar: Hihi, kul att du gillar det! och det är så roligt att du kommenterar! Hoppas allt är bra med dig. Kramis
Emmy - utbytesstudent i usa

Bor och studerar i Afrika!

http://erikaiafrika.devote.se/

Svar: Åh vad kul, har faktiskt velat åka till svenska skolan i Nairobi! Men nu är jag ju på ett utbytesår i USA så.. hoppas du har det bra i Kenya!
Emmy - utbytesstudent i usa

MAMMA TROR INTE ATT DU FLYTTAR HEM IGEN

Svar: haha
Emmy - utbytesstudent i usa

Mia

Vilken helg du haft! Herregud vad mycket grejer du hunnit med hittills😊 Det är så roligt att följa dig här på bloggen. Kram

Svar: Ja, det var en mycket rolig helg. Kram
Emmy - utbytesstudent i usa




Kom ihåg mig?