State champs


Blandade bilder från Spokane. 

Tidigt på torsdag morgon så åkte vi till Spokane för state i basket! Vi var den enda skolan som hade både killarna och tjejerna i state, bra jobbat! Killarna förlorade dock första matchen vilket gjorde att de kunde komma bäst fyra. De förlorade dock mot vinnarna, som även är förra årets vinnare och är ett lag som inte har förlorat en enda match på två år. Killarna hade två matcher till, vann en och förlorade en vilket gjorde att de hamnade på en 6e plats. 

Tjejerna vann dock alla matcher och är obesegrade denna säsong och är även state Champions!!! Så de är bäst i hela Washington state, lilla okanogan! Så glad att jag fick chansen att träna och spela med dessa tjejer. Så himla coolt ändå. Min lilla skola är bäst i både basket och football. Proud to be a bulldog! 

Killarna spelade alltid på morgonen och tjejerna på kvällen så mellan det så shoppade vi, besökte en park och åt mat. Bland annat på Old spagetti factory och dick's. Dick's är ett som är känt för att vara billigt och att de aldrig skriver ner beställningarna utan minns det i huvudet. Vi var fem stycken som beställde samtidigt och alla hade väl något speciellt med sin mat och hon mindes allt. Impad!! Sedan åt vi på en buffé på ett casino och deras efterrätt där var magiskt, gick upp fem kilo bara att kolla på allt! de hade bland annat en stor chokladfontän, dröm!!!! Hade iallafall haft en väldigt bra helg i Spokane! 

Om 12 dagar flyttar jag in till min tredje och sista värdfamilj. Helt galet vad snabbt tiden går! Känns dock skönt att jag fick veta över en månad i förväg nu när jag ska flytta istället som sist, då jag fick veta på samma dag. Nåväl, nu ska jag sova, KRAM! 

PS: har också passerat 200 dagar i USA!!! (203 nu). CRAZYYY!!! 

Sååå KUL att tjejerna spelade hem bucklan och att du fick vara där på plats! Fontänen ser rätt mumsig ut! Kramis

Fina bilder som alltid , ja tiden går galet fort
Kom ihåg mig?